Sommerferien er allerede slut for mange, og hvis du ikke var en af dem som kom afsted til de sydlige lande, så kan du måske godt ærgre dig. En uge eller to i for eksempel Spanien, var måske planen, som så ikke blev til noget. Selvom Danmark ikke er Spanien, så kan du gøre dit for at få den europæiske stemning direkte hjem i boligen. Læs her hvordan.

Indret hjemmet med den spanske stil

Spanien er verdenskendt for mange ting. Mad, fodbold, palmer og kultur. Hvorfor ikke skabe dit helt eget Spanien derhjemme? Du kan lade dig inspirere af gode forslag fra internettet. Du kunne også holde en spansk aften med vennerne eller familien. Et godt tip, er at invitere dem på sangria, paella eller tapas.

Hvis du er til Spansk design, kan du eventuelt skifte de gamle møbler ud. Så kan du sidde eller ligge behageligt imens du læser spændende nyheder fra FCB.

Et pift til hjemmet

Hvad er mere Sydeuropæisk end vintønder? Hos vintønde.dk, kan du få fingre i de smukkeste vintønder, som rigtigt kan give den rigtige stemning af de sydlige lande. Læs mere her og find looket til dit hjem. Hvis du vil gøre det lidt sjovere, kan du få lavet et skilt, hvor der står ’Casa Hansen’ eller, hvad du nu hedder til efternavn. Det behøver heller ikke være den spanske stil, du kan også kigge lidt på den franske stil og se om det er noget.

Skal det være helt festligt og næsten autentisk, så kan tage ud og købe en palmeplante. Sådan en plante kan være med til at give lidt tropisk stemning på en ellers kedelig dag. Musikken er selvfølgelig også vigtigt for at komme i den rette stemning. Så skru du op for anlægget og sæt skøn musik på fra dine yndlingslande.