Hvem vil ikke gerne have en god økonomi? Det kan være svært at se skoven for bare træer og derfor har du her muligheden for at finde frem til den bedste løsning for dig.

Optag kun lån du har råd til

På hjemmesiden hurtigudbetaling.dk, kan du finde en oversigt over hvilke lån du kan tage online. Det er vigtigt at man sætter sig godt og grundigt ind i hvad det koster, for det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse med denne type lån. Overvej derfor også hvor vigtigt det er at låne pengene nu og her.

Kan du ikke se en løsning i at vente med at skulle låne nogle penge nu her, så er det stadig bedst at tage en snak med din egen bank først. Det kan virke grænseoverskridende at bede om hjælp, men måske de faktisk gerne vil hjælpe.

Når banken skal vurdere om de vil hjælpe, skal de som alle andre långivere inklusiv dem der er online, lave en kreditvurdering af dig. Det vil sige at de går ind og ser på hvad du får ind af indtægter og hvad du har af udgifter. De regner ud fra disse oplysninger dit rådighedsbeløb ud for at se på, hvad du har råd til at afdrage på lånet.

Når du er blevet afvist i kreditvurderingen

Har du i forvejen lån som du afdrager på, så kan det altså godt have en betydning for, hvorvidt de kan godkende dig, selvom du sørger for at afvikle på lånet som du skal. Det kan for mange være frustrerende at blive afvist på f.eks. et SU-lån, fordi du jo afvikler og beviser at du sagtens kan overholde aftaler.

Søger du videre for at finde lån der ikke laver en kreditvurdering, vil du nok opleve at pga. linkbuilding på diverse sider, så finder du nogenlunde samme forklaringer. Det er nemlig blevet et lovkrav i Danmark, at alle långivere uanset hvilken type, skal lave en kreditvurdering på alle der søger om et lån. Du kommer altså ikke udenom en kreditvurdering og ej heller at der afvises, hvis du er registreret i RKI.

Betyder det så, at du ikke overhovedet kan få penge på kontoen og at du bare skal sætte dig over i et hjørne og ærgre dig over den modgang du møder? Nej. Der er stadig en verden med muligheder for fødderne af dig.

Tjek om du har den optimale indtægt

Handler det kun om penge, så se på hvilken form for indtægt du har nu og om du måske kan optimere på den post, så du får flere timer på arbejdet eller andet. Er det ikke muligt at rokke så meget på indtægterne, så er det måske de udgiftsposter du har dig, der skal have en justering.

Bruger du mange penge på f.eks. telefonregning, streaming og datinglivet? Uanset hvad du bruger penge på, så er der næsten altid noget der kan gøres billigere. Undersøg om du har streamingmuligheder du betaler for, men som du aldrig rigtig bruger alligevel.

Datingsider som f.eks. https://citizen21.dk/russiske-kvinder/russiske-piger/, kan også hjælpe dig med at spare, hvis du er typen der har ofret en masse penge på noget guldabonnement på flere datingssider. Selv telefonregningen kan blive billigere ved lige at researche kort på nettet, hvad der ellers er af muligheder.