Tegneserier at investere i!

Med hensyn til hvilke funnies at sætte ressourcer ind i, overser mange en afgørende beslutning om tegneseriebidrag. Den eneste ting, der overses mest, får det mest incitament til dine spekulationer med hensyn til at få dem og en mulighed for at tilbyde dem. Niveauet drøftede om, hvorvidt du skal få din sjove outsider evalueret af ekspert gennemgå administrationer som CGC PGX stadig vrede. Nogle afviser at få funnies gennemgået. Vil afdække hvorfor dette er en mix-up.

Der kommer en periode, hvor du skal tilbyde dine tegneserier. Dit primære mål burde få det mest bemærkelsesværdige overskud for dine tegneserier.

Ungradede bøger vil forlade dig med en højere fare for at tilbyde dine funnies eller samle for langt under det, de er værd. De fleste samlere ved ikke, hvordan man lovligt skal gennemgå. Dette overgiver dem helt åbne fokuser for komiske købmænd. Der er nogle troværdige købmænd derude, men der er også mange komiske købere og handlende, der håber at bedrage dig, når du køber din akkumulering. Mange vil gennemgå din samling og forsøge at få dine nøgleproblemer så lurvede, som det kunne være tilladt.

Tegneserier, der ikke er professionelt evalueret af CGC eller PGX, risikerer overdreven subjektivitet. Du tror måske, at du er bog tegneserie er ved en nærmynte, og det kan måske være, men en komisk købmand kan fremkalde dig, at det ikke er højere end en anmeldelse af Fine. En tegneserie, der er CGC anmeldt, ses som “altomfattende”. Det indebærer uanset gennemgang CGC karakteriserer bogen, det er anerkendt af de fleste samlere og handlende, hvilket gør det sværere for nogen at gennemgå dine funnies eller at undersøge legitimiteten af ​​sin anmeldelse.

Den virkelighed er også vigtig for nogle myndigheder. Talrige eBay-forhandlere ved ikke, hvordan man gennemgår og fremmer deres funnies ved evalueringer højere end de burde være. En tegneserie, der er CGC evalueret, tørrer ud af dette problem. På chancen for, at det er CGC evalueret, kan du være sikker på at du betaler for den anmeldelse, som bogen er optaget som.

Både købere og venders fordel. Købere foretrækker ikke at betale for en bog ved en nærmynt, når det er ægte ære er fint, og nogen der tilbyder deres tegneserier foretrækker ikke at tilbyde deres tegneserie til en fin pris, når bogens gennemgang og ære er hos Near Mint . Det er selvfølgelig kostbart at få dine tegneserier gennemgået af ekspertforvaltninger som CGC eller PGX, og at købe bøger effektivt evalueret. Dette er grunden til, at det er vigtigt at vide, hvilke funnies at sætte ressourcer ind i og hvilke comic ventures fra nu i din samling, der fortjener at få CGC evalueret.

Save