Om Rackham

Her kan du læse lidt om, hvad der gør, at enkeltpersoner investerer en betydelig mængde værdifuld energi, der forvalter et stort set overset socialt mirakel – og på trods af at de smider deres pengerelaterede velvære på det.

DE FIN WORD

Rackham er en dansk tegneserie, der søger en ægte, grundlæggende, velgørende, betydelig og indsigtsfuld måde at håndtere tegneserie- og magasinhåndværk som medier, sociale malerier, omdirigering og kunst.

FORMEN

Rackham findes i både trykt form og webzin. Tanken er, at de to skal komplimentere hinanden, og det er meningen at sprede information og entusiasme for tegneserie- og magasinproduktionen i Danmark og desuden globalt.

Den trykte udgivelse er emne placeret, så hvert nummer tager et givet tema og søger en top-bottom undersøgelse af den. Webtilpasningen er mere omfattende indrettet og organiseret af forskellige ‘artikel sorter’. Det er mulig, gennem forskellige “faggrupper”, at det er muligt at undersøge websiden nogle af emnerne, der er blevet distribueret i den trykte form, og desuden web-ridse fra din top til bund.

Vi er optimistiske for enhver form for engagement i bladet, så tag venligst pennen eller konsollen.