Måder at finde overkommelige tegneserier på

Indsamling af tegneserier er ikke længere kun for de nørder, der tilbringer deres fredag ​​aftener, der filtrerer gennem den mest uproade tegneserie i den tætte tegneserie. I øjeblikket voksne, der er nødt til at huske deres ungdom med de sjove, de husker eller endda ungdommelige voksne, der aldrig har haft en entusiasme for funnies, kan uden en masse stræk finde lurvede funnies for at begynde deres ophobning. Herunder finder du de fem vigtigste måder, som jeg for engang kan opdage ekstraordinære funnies at føje til min samling uden at bruge op hvert eneste cent.

1. Min mest elskede og mest udnyttede strategi til at opdage fantastiske sjove for beskedne er på eBay.com. For de personer, der ikke genkender, hvad eBay er, er det et stort salgsside, der tilbyder næsten alt muligt. For at finde en bestemt tegneserie du søger efter, kan du blot indtaste din forespørgsel i jagtslinjen, for eksempel “forbløffende spiderman # 1”. Du kan opdage utrolige arrangementer på single funnies eller endda på fuld fortsættelse af et bestemt tegneserie arrangement.

2. Webbutikker er et andet utroligt alternativ til at opdage shoddy tegneserier. Butikker, for eksempel, TFAW.com og NewKadia.com tilbyder en enorm bestemmelse af tegneserier til usædvanligt rimelige omkostninger. Disse lokaliteter har regelmæssigt ikke de bedste valg for de mere krydrede funnies, men for nutidens funnies er det det bedste sted at se. Ofte vil disse lokaliteter også have tilbud eller kuponrabatter, der vil hjælpe med at spare dig meget mere penge, når du køber de nye tegneserier, du simpelthen burde have.

3. Et mindre kendt aktiv for at opdage kvalitet tegneserier på en meget beskeden pris er Craiglist.org. I tilfælde af at du ikke forstår, hvad Craigslist er, er det praktisk talt et gigantisk annonceret websted, der har kampagner til erhverv, logi og forskellige ting, der kan købes. Du kan som regel opdage, at nogen tilbyder funnies tæt på hvor du bor via scanning til “funnies”. Denne er helt eller helt ude, men du har måske evnen til at finde det sidste vigtige problem, du har søgt efter.

4. Carport tilbud er en anden ekstraordinær tilgang til at afsløre nogle utrolige funnies. Den kolossale ting om carport tilbud, der tilbyder funnies er, at indehavere for det meste ikke forstår estimeringen af ​​de funnies, de tilbyder, og vil frigive dem for pennies på dollaren. Det er en utrolig åben dør for dig at drage fordel af en stor mængde funnies, der normalt koster betydeligt mere på forskellige steder. Dette alternativ er desuden en helt eller helt ud fra den begrundelse, at klart ikke alle carport-tilbud tilbyder sjov, men snarere på den tilfældige chance at du opdager en, der er, kan du meget godt ramme moderstakken.

5. Din velfungerede nabolag tegneserie butik er endnu et utroligt sted at opdage funnies mod den beskedne side. Det er klart, at du ikke har evnen til at opdage dem billigere end du ville på internettet, som regel, men de ekstra penge, der bruges, går til at hjælpe tegneserien. En anden fordel at købe ansigt til ansigt på et tegneserie er, at du virkelig kan tage en gander på og føle tegneserien, før du får det, så du er sikret at få det i den mest ideelle tilstand. Gør et punkt for at søge efter en “deal container” for at finde nogle usædvanligt shoddy funnies, der burde hjælpe din samling.

Det er de bedste fem måder, jeg har fundet for at få sjove bøger for lurvet. I tilfælde af at du udnytter disse kilder, kan du hurtigt udvikle din samling og have masser af sjov i mellemtiden. Det er den ting, som det til sidst kommer ned til; Har evnen til at udvikle din samling uden at tage en kredit og værdsætte oplevelsen af ​​at få de søde nye funnies.