Leder

Konsekvent sender Metabunker dette og indsigt.
Dette er stedet, der er tilfældet, at du søger efter en forkromet “artiklervinkel”.

 

HVAD NU, OH, DANSKE TEGNESERIESKABER?

Upbeat ARTICLE GOVERNMENT har ikke autoritativt fordelt tallene for litteraturcentrets pool til de generelle understøtninger, hvorunder funnies nu har plads, de er åbenbart frit tilgængelige. På den tilfældige chance, at du lægger op til litteraturcentret, bliver du informeret om, at tre toneelaterede virksomheder er blevet styrket efter dette den største ære under den nye organisation af kulturminister Brian Mikkelsen.

MAN kan tilføje et par overvejelser på disse tal. For eksempel har administrator for Dansk Tegneserieforening, Frank Madsen, givet et tolerabelt idealistisk synspunkt under alle omstændigheder med Kunstforeningen og Litteraturcentret. Han har bragt op, at Toon Pool støtter under den gamle guide conspire lagt op til ca. 14% af de samlede aktiver, men forårsfordelingen bidrager reelt til ca. 16% af den nye meget lavere samlede sum. Madsen understreger, at der højst sandsynligt er et problem med den lave finansiering, men at tegneserien ikke er sværere end de øvrige kunstværker. Madsens synspunkt, med sine fordele, er som alle kunne forvente helt rigtige, rigtige og præcise, og måske endda ægte. Det kan bare vise tid. Under alle omstændigheder kan det bemærkes, at denne sats generelt ser ud til at falde i tilfælde af at du betragter dansk tegneseriebibliografi som en comic-baseret liste over kilder, og ikke som en ægte tegneserie. Alligevel er Association of Danish Comic Strips klart bekymret for omstændighederne og søger at fortsætte med udveksling med Kulturministeriet.

Diskuter om LITERATURSTØTTE er yderst mærkbar og viser i hver dag pressen. De fleste som for sent viste en undersøgelse på søndag aften hvordan socialpræstens gaver til dansk skrivning for nylig har drevet den samlede summen af ​​hjælp tilbage til niveauet for regeringsændringen, dvs. før administrationens underliggende midler. Under alle omstændigheder har denne kontanter returneret forskellige strukturer, og det er svært at undersøge, hvor den danske tegneserie er i den sociale politiske scene. På den tilfældige chance, at en til tre danske sketch-kunstnere, hver fra de 10 millioner puljer får en $ 100.000-tegning, den sidste figurer vil chokke, fra en monetær kant (spredningsvinklen ser meget ændret ud, hvis det er tilfældet). Under alle omstændigheder er det meget sikkert, at tonen ikke længere tales af eksperter eller damer i den grundlæggende ledelsesforberedelse. Bestyrelsen, som undersøger ansøgninger fra danske illustratorer, er drevet af Claes Kastholm, og hans gennemgang og grundlæggende lederskabskapacitet suppleres af Niels Brunse, Cecilie Eken og Peter Urban-Hall.

MULIGHEDEN ER TILGÆNGELIG. Det er helt muligt, at danske toon virksomheder vil få den overvejelse, de fortjener, at mediet vil blive favoriseret med en slags fremadrettet dygtig skildring, et cetera. Spørgsmålet er, om illustratørerne kan bære at satse.

SEND NU at danske sketch artister, slet ikke som deres valgfrie og ekspert abstrakte skabere, ikke kunne passe mindre. Forestil dig, at hvis størstedelen af ​​eksperter under alle omstændigheder ikke overvejer deres specialitet, tænker deres kunstneriske udtryk som et stabilt arbejde på den sjældne chance, at de generelt ikke føler stoltheden i deres kald, tænk i tilfælde af at de ikke Overvej ikke deres aktiviteter vigtige. Du kan ærligt ikke vide det, i lyset af det faktum, at de danske billedkunstnere ikke rigtig siger. De går ikke til generelle sammenkomster i deres tilknytning og magasinet, de får til deres uforudsete Strip! Opretholde en strategisk afstand fra for nogle ubestemte motiver til at bringe (eller have en følelse af) noget, der bare bemærker noget politisk.