Her er hvordan man skal passe på din tegneseriesamling

Hvad skal man opretholde en strategisk afstand fra:

Koordinere dagslys er en tegneserie mere forfærdelig fjende. Papiret, som funnies plejede at være påtrykt, var det samme som dagbøger var, og du ved, hvor hurtigt dagligt papir adskiller og gule og et lignende vil ske med din tegneserieakkumulering på chancen for, at du ikke holder dig væk fra denne progression. Nuværende funnies er præget på meget bedre kvalitet papir, men uanset om de skal behandles på samme måde.

Dampness vil igen gul din tegneserie eller langt mere forfærdelig gøre opbygning udvikle på det udslette din tegneserie akkumulering hurtigt. Jeg satse på, at du ikke var klar over, at du ved en tilfældig chance for at blande en forurenset tegneserie ind med dine store funnies, vil skimmelsen sprede sig, så undgå dette potentielle problem uanset hvad.

Varm igen en fjende at slå som det vil medføre dine funnies sider for at ende op mærkbart skrøbelig og mørkere.

Sticky tape er anstændigt og bekvemt at forsegle din tegneserie inde i sin pakke og bestyrelse, men i tilfælde af at det kommer på din tegneserie, mens du tager det ud, vil det tænkes at rive det og ja det er sket i fortiden, heldigvis bare til en beskeden tegneserie alligevel Det var dyrt.

Hvordan vil jeg bedst se over min akkumulering?

Hold hænderne løbende tørre og rene, når du tager hånd om dine funnies.

Pakke og bord dem: Tegnesække og plader er til en vis grad omkostningseffektive, og de er en absolut nødvendighed med den begrundelse, at de vil sikre din tegneserie. De sække og plader, du bruger, vil være uden ætsende og vil også ændres hver 2 til 3 år for altid at sikre dine funnies.

Endelig Lang boks eller kortkasse dem: Glem aldrig at gemme dine funnies i opretstående stilling, og kasserne igen vil være uden ætsende at desuden sikre dine funnies og de er let tilgængelige fra enhver stor tegneseriebutik.

Endelig ... kunne du endelig flytte for at få dem CGC evalueret, som vil forsegle tegneserien i et hårdt plastik tilfælde, men for det meste er denne udvikling bare bragt med de virkelig unikke funnies.

Det er det. Du har nu lært at holde din tegneserieopbygning beskyttet og forsvarlig.